Veelgestelde vragen

Alle vragen die we regelmatig krijg staan hier netjes opgesomd. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik per maand opzeggen?

Dat is uiteraard geen probleem. U dient wel voor de verlenging datum een email te sturen naar info@huurgitaar.nl met daarin uw naam en adres. Dan gaan we de huur opzeggen van uw gitaar en krijgt u een retourlabel om de gitaar terug te sturen / te brengen.

Krijg ik alleen de gitaar?

Nee, u krijgt er ook een setje plectrums bij en een stem apparaat. Dit zit bij de prijs in en dient samen met de gitaar na afloop van de huur terug ingeleverd te worden.

Is ophalen een optie?

Dit kan bij ons op kantoor in Made – Noord Brabant. We maken een afspraak zodra uw gitaar klaar is om opgehaald te worden.

Automatische incasso mislukt

We innen de maandelijkse huur per automatische incasso. Mocht dit een keer mislukken dan sturen we u een email met een betalingslink zodat u de resterende huur ook via iDeal kunt overmaken.

Wat zijn de voorwaarden?

Op onze huurvoorwaarden pagina staat alles netjes op een rij waar u zich aan dient te houden tijdens het huren van de gitaar en accessoires.

Krijg ik de borgsom weer terug?

We maken voor het verzenden / ophalen een foto van uw gitaar zodat we kunnen zien of er grote beschadigingen zijn aangebracht. Mocht dat het geval zijn, zijn we genoodzaakt om de totale nieuwwaarde op u te verhalen. Mocht de gitaar netjes zijn onderhouden en zonder beschadigingen weer terug worden ontvangen dan krijgt u binnen 14 dagen uw borgsom op de door ons bekend rekeningnummer teruggestort.

Ons doel

De bedoeling van deze website is om ervoor te zorgen dat de drempel zo laag mogelijk wordt om voor gitaarles te kiezen door huur gitaren aan te bieden. Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent zonder direct een grote investering te hoeven maken in een gitaar. Als de lessen u bevallen en u een eigen gitaar wilt aanschaffen kunt u simpel de huur weer opzeggen. Tevens is het mogelijk als u langer dan zes maanden huurt de gitaar over te nemen van ons. We denken dat we hiermee een flinke doelgroep mee gaan helpen om de eerste muzikale stappen te zetten.

Onze klanten